Wroom15, Classic Racing, Cadillac

Hej

Sommaren står för dörren, uteaktiviteterna är nästan igång, banan är snöfri och sopad. Våra utebilar stjäl allt mera tid från våra kära Mini-z bilar. Nu är det inte en helt fel händelse, det är jätteskoj att köra ute. Betänk att det är så mycket större delar i bilarna, mycket enklare att skruva i dem. OK, priset på däck och reservdelar är normalt större på större bilar. Men jämfört med att skaffa en Cadillac i storlek 1:1 så är allt det vi gör här billigt. Jag har lagt upp reglerna för årets MiniZäta Classic Racing som i år precis som förra året går på en onsdag i Augusti.
Säsongen inne är på sin sista månad och MMC är avgjort, Johnny vann!, så det är bara att ta nya tag till nästa säsong som börjar strax innan uttagningarna till PNracing World Cup nere i Stockholm i samband med Hobbymnässan 2010, sista helgen i September är det för att vara exakt. Jag ska åka ned och vi är några till som kommer att åka ned. Jag hoppas att även du tycker det låter skojigt, ju fler vi är ju roligare blir det ju. Samtidigt som det skulle imponera stort på arrangörerna om vi kom med en stor styrka.
Det finns utrymme för alla förare i alla klasser. Kolla in de exakta reglerna för PNWC.

När vi nu pratar om PN så kan jag berätta att Pnracing Sweden eller Radicalrides.se kommer att ha TRP’s nya kaross i lager nästa månad. Den är supersnygg! Passa på att skaffa en så du har den fräckaste karossen inför nästa säsong.