Wroom12, snart sommar

OI!
I helgen som var kördes MMC2009/6 och det var tajt racing som alltid. Jag bröt (igen?) med trasig styrning denna gång. Mattias vann efter att i alla tio minuterna tampats med Bengt de byttes om som ledare genom loppet. Arne tog båda extra poängen både kval och snabbaste varv under tävlingen. Dennis hade stora problem med sin bil som tagit till sig att rulla i kurvorna. För kompletta resultat kolla in våran hemsida

PNRacing kommer med en stor nyhet som kommer .att sätta fart på 02’an. Kolla in den helt nya framvagnen här. De har släppt nya motorer som kräver en hel del av både kretskort o förare de helt nya 33 resp 35 varvs motorerna där 33 kräver minst 2×3 stackade fetar(4562).
Vi körde aldrig RCP i ytterån i helgen som var då intresset visade sig vara mycket lågt. Jag hoppas det kommer åter Man kan spekulera i varfördet är så lågt intresse för att köra på RCP? Det görs ju dagligen över hela världen? Ok det är några meter längre till ytterån jämfört med bunkern och visst banan ska byggas o rivas. men i Norrcupen finalen körs det på RCP, så träningen är det fler än jag som behövde. Vi kommer självklart att köra fler ggr i ytterån(?)

OK, sommaren närmar sig, va e han knäpp snön ligger ju djup ute??… Har ni sett över era sommarbilar? jag har insett att det alltid tar en väldig tid att ställa i ordning bilen inför sommaren oavsett vad som måste göras, om de e nya däck ja då är de såklart slut på lager ny laddare samma sak där! slut. Batterier som ska skaffas 1 månad leveranstid.  Jag hade en ide att jag skulle byta biltyp till sommaren men bara att få ut en prisuppgift har hittills tagit nästan 2 veckor!! så ni förstår, kommer det att bli klart till sommaren och Lungre? Tja de vete gudarna endast. Ni har väl inte glömt att vi kommer att köra MiniZäta Classic Racing på Lungre i sommar, jag återkommer med datum så fort jag vet det. Men ni kan nu förbereda er genom att putsa av er klassiker kaross. vi kör som vanligt(!) 1:10 vilket chassie som helst, el eller bränsle, kaross vilken klassiker som helst. enligt reglerna som sattes förra året. dvs körning o omröstning. Så förbered er för årets snyggaste startfält! Som alltid med våra tävlingar är det viktigaste att ha roligt. Regler kommer att finnas uppsatta i lokalen snart.

Jag har kollat min P28 och det visar sig att jag på något sätt bränt servot, jag hittade inget fel i dreven men servot slår i alla fall fullt ut åt ena hållet så fort jag slår på spänningen i bilen. Bara o skaffa ett nytt! Jag hoppas på leverenas nu på torsdag så jag kan köra lite då.

På torsdag öppnar Mattias och på söndag öppnar Peter(Pekn).

Johnny Frederiksen för MiniZäta i verkligheten.