Wroom11, MMC, final i syd mm

Wow!  har ni upptäckt, psst törs jag säga det? om jag viskar kanske det går bra?…det är vår! japp solen skiner och man kan nu börja se ljuset i tunneln och med relativt stor säkerhet säga att det inte är tåget som kommer!  Hoppas nu på en snabb snöförlust så att asfaltsbanan kan torka upp snarast, vi behöver körning och massor av körning.

OPEN MASTERS är utlyst till 11 April och det är redan nu 3 st anmälda till tävlingen. Kom ihåg att till denna tävling behöver du inte bekymra dig om minimivikter och motorbegränsningar för det finns nästan inga begränsningar. Jag har skickat personliga inbjudningar till några av de snabbaste inom mini-z i Sverige så vem vet kanske kan det bli en rejält skojigt tillställning.

Har ni sett att det kommit ut fler bilder på TRP’s nya kaross, som är på gång in om en snar framtid. Den kommer som TRP’s andra grejer att gå att beställa direkt hos oss i lokalen.

MMC2010 tuffar vidare och nu på söndag kör vi omgång 8 och det är tätare än nånsin i poängtabellen. Resultaten finns såklart på MMC sidan. Det var en mycket bra tillställning i söndags trots att min bil fick någe fel under loppet efter kollisioner. Det var massor av ledarbyten och kamp ända in på sista varvet.

Vill även göra er uppmärksamma på att i helgen körs finalen i sydvästcupen där det är mycket tätt i toppen med Fredrik von Elling “FvE” i spetesen 1 poäng före Magnus “Dahlis” Dahlblom i modified klassen som närmast motsvarar det som i norrcupen kallas race. För totalställning i sydvästcupens båda klasser kolla resultatsidan.