Wroom6, Norrcupen final

I helgen är vi många som åker till Lycksele för att ta hem Norrcupspokalerna till MiniZäta. Kolla vilka som åker på Norrcupens hemsida under startlista. Det är alltså ingen MMC deltävling nu till helgen. Lokalen är öppen som vanligt i helgen. Ute rasar vintern vidare, kylan har igen slagit till med full kraft, min stackars mercedes tappade centrallåset vid köldknäppen, nu har det dock återvänt med full funktion. Hoppas att det fortsätter fungera och att det var köldfel, vad går inte fel när det är 25-30 grader kallt? Inget fungerar då!

Vi körde såklart i bunkern alla dagar som vanligt, 2 dagar i veckan. MMC deltävlning 2 kördes i söndags med en del strul och rejäl försening som följd. Vi kör vidare med samma koncept och hoppas det går bättre nästa gång. Jag vill väl bara säga att om vi alla hjälps åt mad att ha bilarna i gott skick till kvalet kl 20.00 så borde vi kunna köra MMC rätt så fort. Naturligtvis kommer det precis som i alla andra tävlingar hända saker och prylar har en tendens att gå sönder, mektid kan komma att begäras och det måste vi acceptera och hantera.

Bengt kom igen iväg med en vinst till, som alltid körde han väldigt disciplinerat och knapade sakta men säkert in Johnnys ledning och tog över täten inte så långt ifrån slutsignalen. För en komplett ställning se MMC2010 sidan.

Snart är det sommer (! ) jo det gå fort nu. förr fanns det bara CRC 1:10 Pancar, nu kommer Serpent med en 1:10 Pancar som er ut att  bli bra. Hoppas den blir någorlund överkomlig i pris åxå. Åh, vet ni vad även XRAY kommer med en 1:10 pancar med link rear. Denna har dessutom acken centralt placerat precis som hos CRC.

Kolla in TRP’s nya Mini-z kaross, ryktet gör gällande att det är en 98mm kaross! Mumma, hoppas det går att montera den på en P28!