Wroom7, Efter finalen, MMC rond3

Halloj!
För er som inte var i Lycksele kan jag meddela att det var spännande, täta och intensiva race. Att det var RCP gjorde att ingen hade hemmabana. Banan som var lagd var både teknisk med snäva kurvor och krokiga partier samtidigt som den hade högfartssträckor raka och böjda. Kort sagt en utmaning för både förare och bil.
Resultatet kommer att ligga på Norrcupens hemsida så fort det är klart. Glädjande för miniZäta kan jag säga att Adam tog 1’a priset i raceklassen och Nils tog hem standardklassen, Bra kört! Vi som inte lyckades lika bra kan bara applådera den uppvisning som killarna stod för. Jag vet att det strök om kring paparazzie som tog massor av kort och även de kommer såklart att läggas ut.
När vi var iväg och tävlade så har Atomic lagt ut att de släpper en framvagnsbrygga till MR03. PNRacing har lagt upp sig på FaceBook. Där kommer de lägga ut nya delar, filmer mm, Nu ligger layuouten till 2010 års PNWC uttagningar uppe. Jag har hittat lite om Kyoshos monter på Nürnberg mässan. Och sist men inte minst, Kyoshos släpper en individuell bakvagn till sin AWD.

Nu på söndag kör vi MMC deltävling3. Efter uppehållet på grund av finalen så är flera förare med all säkerhet taggade till tusen inför helgens klubbtävling. Hinner de alla skruva samman sina bilar på gummibanasetup? Får Johnny ihop sin P28 som i Lyxksele led av elektronikproblem med mottagaren. Har Arne tjuvtränat hemma när vi var i Lycksele? Kommer Adam fortsätta dominera likt han gjorde i Lycksele? Kommer du som ej ännu startat i MMC dyka upp och köra ifrån oss alla?

Vi ses!