Wroom2, motorfäste och massor av skoj

MMC2011 drar igång, vi är kallade till Lycksele och vi har redan nu möjlighet att anmäla oss till PNWC i Stockholm i April. Mycket som är på gång, vilket är skoj, precis så ska det vara. Jag hoppas att ni ser till er själva och anmäler er till tävlingarna så att ni kan vara med och ha skoj. MiniZäta är redan representerade på PNWC anmälningslistan. Anmälan PNWC.
Reflex racing har nu lyft av täckelsen på sitt nya motorfäste, helt i aluminium med justerbar hjulbas i fästet. Med en vikt på 5,1 gram tynger det inte ner er racerbil i onödan heller. Det är dessutom kompakt så att det fungerar i 94mm MM-setup också. Kyosho släpper ett par nya karosser. TRP har kommit ut med 4 olika tjocka hjulmedbringare till vänster sidan av diffen, de kommer i ett kit.
Har ni sett att Rune har gjort ett test av Jomuremas kolfiberaxel till Mini-Z? Spana in den, axeln är ett under av detaljer och finess, dessutom väger den ju ingenting med sina .9gram. När kommer axeln till MiniZäta?
MMC2011, ja ni har väl sett kallelsen? Vi kör vidare med de bilar vi normalt kör och tävlar 10 gånger innan vi kör en final. för enkelhetens skull så är reglerna kör med det du vill. Inget strul med viss motor eller kaross. Anmälan till MMC2011 sker i bunkern skriftligt på listan alternativt direkt till Arne. Anmälning till Lycksele kommer snart upp på Norrcupens websida.