Wroom29, ny motor, F1 och Pancar

Ja! sommar! SOMMAR! är det inte underbart V8’orna mullrar, solen steker nacken och myggen surrar runt ansiktet samtidigt som koncentrationskraven är maxade!? …
Vi körde del 2 i Lajf Racing F1 Series 2012 igår och i stor stil körde Arne ifrån oss alla som om han aldrig gjort annat än kört F1, eller har han varit på träningsläger? Ja jag vet inte, sant är i alla fall att jag missade träningslägret och min bil fungerade nästan lika uselt som i första deltävlingen,  OK denna gång var jag inte lika långt efter Arne och eftersom att flera bröt kunde jag till sist få en tredje placering! inte illa med tanke på att Arne fick 41 varv mer än mig i finalen. Dennis kom till start med sin FGX som har en distinkt annorlunda ton jämfört med de andra F1’orna på banan, tyvärr hade han otur och råkade in i en kollision som gjorde bilen obrukbar. Mera information om tävlingen finns på Lajf Racing.

I samband med F1 tävlingarna kör vi en stödtävling med Pancar bilar, se separat sida här på MiniZäta för reglerna som är väldigt enkla. En helt annan typ av bilar jämfört med F1 då allt är tillåtet. Skoj! 5 startande hade vi i pancar klassen.
Vinnarna i Pancar 2 2012:

När vi leker ute i solen har Atomics tekniker snickrat samman en helt ny motor till Mini-z bilarna MO-033.