Wroom3, BTE lite nytt SVC och MMC

BTE #7 som vi körde i December 2011, resultaten ligger uppe nu. Som ni ser så ligger MiniZäta inte långt efter toppen. Jag själv fick en inte så smickrande placering men klarade mig från sista platsen trots att jag bröt. Hm får hoppas på revanch nästa BTE. December upplagan av BTE var första gången vi alla körde på gummihjul, det kan konstateras att gummihjulen tagit stora steg framåt. Det var första riktiga racet för Lajf Racings ny P28 bilar.
Och när vi åker racerbil så har Atomic snickrat ihop lite nya grejer till våra racerbilar, kolla in denna nya towerbar till MR03 samt ett motorfäste till 94mm förarna.

MMC reglerna ligger ute på minizäta sidan sedan en vecka och jag har fått lite kommentarer om viktgränsen, samt lite synpunkter om maxhöjden. Har du synpunkter maila in dem till mig och/eller Arne så vi är överrens innan vi startar MMC. Reglerna är lite förändrade i år för att vi ska närma oss PNWC reglerna, en synpunkt jag fått var att i pancar finns det ingen undre viktgräns…  Jag vill ha in era synpunkter NU om de alls ska höras, när väl MMC startat så är det för sent.

Träningen pågår inför SVC i Stockholm, SVC? jo sydvästcupen dvs den mini-z serie som körs i den södra delen av vårat land. MiniZäta åker ned och kör en deltävling nu den 5 Februari, då är det GT-mod som gäller och gummihjul på RCP bana. All information om SVC finns på Pocket. Vi är i dagsläget 2 stycken från MiniZäta som är anmälda till tävlingen.

Missa inte söndagens(15/1) stora begivenhet, MiniZäta Moving Plastic, Japp nu har det äntligen blivit dags för denna klassiker som ställer alla andra tävlingar i skuggan.

5 thoughts on “Wroom3, BTE lite nytt SVC och MMC

  1. Jag har samma protest i regelverket som jag har haft hela hösten.
    Rollover antenn ska vara FRIVILLIG inte ett krav!!!!

Comments are closed.