Wroom6, mera godis, MMC startar

Hej, veckorna rusar fram snart är det vår! hmm, då kommer ju sommaren strax! PNracing har inte legat sysslolösa utan släpper i dagarna ett kit till framhjulen till våra bilar, detta kit skall en gång för alla ta hand om framhjulens ostadighet och glapphet samtidigt som det kan justera offset på framhjulen. Kitet kommer med 4 kullager och monteringsdetaljer och passar alla mini-z bilar även P28. En liten tjuvtitt på kitet kan jag visa här (bild från Mini-zracer.com)

Jag hoppas ha ett kit för test inom en snar framtid. Sommar skrev jag, redan nu är det i princip helt klart att vi kör en F1 tävling för alla, ja alla som törs vill och vågar, på en för oss ovan bana, jo det blir på bortaplan och det kommer förare från hela Norrland, hoppas jag. Vi kör den 19 Augusti så boka den helgen för race-resa. Mera information kommer så fort bitarna faller helt på plats. Kan säga att det blir gummidäck+ 17.5T som gäller i alla fall, självklart får ni även köra med er borstade motor.

Reglerna för Lajf Racing F1 Series 2012 är även de klara, de kommer läggas ut så fort det går. I dessa regler kommer vi tillåta 17.5T,13.5T och motsvarande borstad motor. Nytt för i år är att vi kommer ha depåstopp. Mera information kommer.

Ok, på Söndag(29/1) är det då äntligen dags! Redan förra söndagen var det stor dramatik då många ville tjuvstarta MMC redan då… Men nu denna söndag smäller det! Nu ska vi vaska fram årets MiniZäta mästare. Ni har ännu några dagar på er att justera/anpassa era racers till årest regler. På Söndag kommer bilarna vägas, mätas och kontrolleras under tävlingens gång. Kom gärna förbi och se och förundras över kvickheten i dessa maskiner.

2 thoughts on “Wroom6, mera godis, MMC startar

  1. Självklart kommer du få köra med din FGX…. (om du lovar att inte komma före mig i mål ;) )

    F1-gummihjul 17.5T och noll timing kommer det vara.

Comments are closed.