Wroom52, MMC reglerna

Ni missar väl inte att reglerna inför 2014 års MMC ligger ute?  Kolla ovanför i menyraden. Det är och har varit en del snack om det nya inom Mini-z nämligen borstlöst, jag har satt samman ett dokument om borstlöst, sammanställt information från forum, som då visar hur ni konverterar era gamla MR03’or till borstlöst. Det har varit högtryck i klubblokalen med massor av förare på och vid sidan av banan, jätteskoj! Vi hoppas att det sporrar fler att börja köra. Vi har nu förare i alla åldersgrupper. Inom radiostyrning så släpper spektrum ut en ny “värsting” radio DX4R Pro. Den har det nya DSMR protokollet och är bakåtkompatibel till spektrums tidigare protokoll. Radion dyker upp i December, julklapp?

6 thoughts on “Wroom52, MMC reglerna

  1. La ut lite datum för MMC 2014, känner ni att något av datumen passa urkasst, så säg till med någon sorts förklaring till varför det datumet suger….
    Jag vet nu att finnarna kommer köra en större tävling under våren och den kommer jag göra hål i datumen så att vi kan åka till dem och vara med. Påsken tror jag att jag gjort hål för redan. hm undra hur det är med sportlovet?

  2. kom att tänka på december då jag såg julklapp, ska vi köra en BTE i december?
    BTE står för Big Track Event och är en världsomspännande tävling där klubbarna kör samma banlayout under samma period och resultaten presenteras efter avslutad period, dvs en sorts världsrankning… Hur skoj som helst i alla fall.

    • det blir bra tycker jag. Nu är bilen i hopsatt igen. Lägntar tills jag får köra den igen.

Comments are closed.