Lajf Racing F1 Series med NTCC

ojojoj! vilken helg!  Vi har kört F1 och Touring så alla är nöjda. I 4 A-finaler har vi kört om den högsta äran att på toppen av pallen få stå.
DSC_0210
Alexander tog toppen tätt följt av Linus med Kent på tredje plats. 4’a kom Thomas Näsström med Johnny på 5’e plats 6’a kom Peter Stensmar. Kompletta resultat finns på NTCC.se. I F1 var det fler F1 bilar än normalt då två av gästerna från norr körde F1 med oss. Peter Stensmar och Kent Asplund var med och körde F1. Kvalet vanns av Johnny före Kent, Johnny vann även A-finalerna i F1 samt tog bonuspoängen även för snabbaste varv i F1.
DSC_0207
Fullständiga resultat kommer på F1 sidan och de kommer även att finnas på NTCC.se. Den stora kampen stod dock i B-finalerna där Simon och Tomas Sandberg stred om första platsen, 3’e B-finalen var en rikgig rysare med ledarbyten hela tiden. efter fyra B-finaler var det oavgjort i segrar och andraplatser mellan Tomas och Simon… Till prisutdelningen så vart det bestämt att Tomas vann men efterkontroller av resultaten har sagt att Simon vann, det var så tätt mellan dem. Dennis tog 3’e platsen i B-finalen och därmed sina första NTCC poäng.

Inför en tävling ska bilen in på service…
DSC_0193
Rembyte och kontroll pågår.

5 thoughts on “Lajf Racing F1 Series med NTCC

  1. Tyvärr blev jag 4:a i B-Finalen, Ögren tog 3:e platsen😳
    Och det var inte mina första NTCC poäng😄, tog poäng i mina 2 första tävlingar. Men det var första poängen i årets utomhus serie😄. Det Johnny menar är nog att det är första gången jag kör en tävling i NTCC serien utan att köra sönder😄😄. Denna gång var det Johnny tur att köra sönder😎, vi var tvungna att tidigare lägga lunchen så att vi kunde åka till mitt jobb och fixa den😎

  2. japp, megapaj kraschade sönder vänster bakre undre bärarmen… och personen som byggt bilen har limmat alla skruvarna i chassit så det blev vackert till att borra ur skruvarna innan man kunde lossa grejerna från chassit. TACK! Dennis för hjälpen.

  3. Men…var ni verkligen tvungen att åka på jobbet å fixa lunch…känns som att det borde ha gått å fixa på nåt bättre ställe 😄

Comments are closed.