NTCC och Lajf Racing F1 Series

Den 12 juli körs NTCC deltävling 4 i Östersund och samtidigt kör vi Lajf Racing F1 Series deltävling 6. Kom förbi och titta på tävlingarna.

Under lördagen är det fri träning och på söndagen så körs finalerna.
Preliminärt tidsschema finns på NTCC.SE. Dennis och Johnny var till Lungre och städade lite inför tävlingen.
IMG_5677
Så nu går det att sitta inne och meka, Skulle du nu sakna en av karosserna som satt på väggen så går det under en kort tid att återfå den…….innan den slutligen hamnar i tunnan.

2 thoughts on “NTCC och Lajf Racing F1 Series

  1. Nu har NTCC:s deltävling i Östersund genomförts, och vi fick alla en lektion i hur en touringbil ska köras av Alex och Linus. Johnny var den som, som vanligt, höll Östersunds flaggan högst. Men han sitter långt från säkert på sin tron, hans son Simon imponerade i B-finalen, och var ytterst nära att vinna den. Efter 4 finaler fick man skilja honom och Thomas Sandberg genom att jämföra snabbaste sluttid i bästa heat, och vad jag hörde skillde det mindre än 1 sek till Thomas fördel. Jag vill bara tacka alla utomsockens förarna som tog sig hit för att leka, och låta oss leka med dem. Så Peter, Kent, Thomas N, Thomas S, Linus, Urban, Alexander och Mattias, tack för att ni kom och förgyllde våran helg😄
    Kolla även in bilderna som togs med Kents kamera i helgen http://www.ntcc.se/fotoalbum

Comments are closed.